Hjem Nyheter Europa 20 000 væpnede «flyktninger» på vei til Europa via Bosnia

20 000 væpnede «flyktninger» på vei til Europa via Bosnia

8

INVASJON Nesten alle «flyktningene» som nå forsøker å trenge inn i Europa er bevæpnet med kniver, rapporterer den østerrikske etterretningstjenesten.

Skjermdump: Video fra drone som viser hvordan menneskesmuglere ved grensen mellom Bosnia og Kroatia venter på «flyktninger» som de deretter frakter til grensen hvor de med vold forsøker å ta seg videre inn i Europa.
Skjermdump: Video fra drone som viser hvordan menneskesmuglere ved grensen mellom Bosnia og Kroatia venter på «flyktninger» som de deretter frakter til grensen hvor de med vold forsøker å ta seg videre inn i Europa.

Mer enn 20 000 «flyktninger» forbereder seg på å krysse grensen mellom Bosnia og Kroatia for deretter å ta seg videre inn i Europa. Den østerrikske etterretningstjenesten advarer om at mange av «flyktningene» er bevæpnet med kniver, og at faren for at de skal kunne ta seg forbi grensen er stor.

Forsøkene på å invadere Europa blir stadig mer aggressive og voldelige. Både politi og «flyktninger» har blitt skadet i gjentatte konfrontasjoner siden midten av oktober da enkelte rasefremmede begynte å slå leir utenfor grensen. Det rapporteres om at menneskesmuglere har overbevist dem om at grensen mot Kroatia er åpen.

Lokale nyhetsreportere har ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA meddelt at «flyktningene» sender barn og ungdommer til å konfrontere politiet og roper «åpne grensen, åpne grensen» mens menn i krigsdyktig alder kaster steiner og andre prosjektiler mot politiet.

«Kroatia forsøker virkelig å håndtere denne situasjonen alene, og har til og med plassert spesialstyrker i området», skriver den østerrikske avisen Kronen Zeitung, som fortsetter å skrive at «myndighetene har problemer med den bekymringsfulle utviklingen ved grensen, ifølge kilder ved det østerrikske innenriksdepartementet.»

Nesten ingen barn eller kvinner – mest væpnede menn i krigsdyktig alder

Kilder i migrasjonsmyndigheten rapporteres å ha sagt at «flere [ulovlige innvandrere] er på vei. De er ikke familier, og det er nesten ingen kvinner blant dem. 95 prosent av disse innvandrerne som forsøker å krysse grensen er unge menn, og nesten alle er bevæpnet med kniver. En person fra grensepolitiet har allerede blitt stukket ned», sier kilden og tillegger at «majoriteten kommer fra Pakistan, med det finnes også mange iranere, algerier og marokkanere blant dem».

Invasjonsstyrkene tar «Soros-ekspressen» med hjelp av menneskesmuglere

De ulovlige innvandrerne følger det som på folkemunne kalles for Soros-ekspressen, etter jøden George Soros, som har som eksplisitt privat politikk å rive grenser og øke masseinnvandringen til den tidligere hvite og velstående delen av verden. Soros finansierer aktiviteter som «hjelper» rasefremmede å trenge seg inn i Europa, gjennom blant annet Bosnia, men også over Middelhavet til Hellas og Italia. George Soros samarbeider nå med MasterCard for å «katalysere og akselerere økonomisk og sosial utvikling for […] flyktninger og innvandrere», som Soros og MasterCard har annonsert i felles kommunikeer.

FNs nye globale avtale for fri migrasjon

Som Frihetskamp tidligere har rapportert innebærer avtalen at landene som skriver under frasier seg retten til å kontrollere sin egen innvandringspolitikk til fordel for FN. Samtlige tiltak tar sikte på å øke masseinnvandringen, samt styrke innvandrernes rettigheter på bekostning av urfolket. I henhold til avtalens artikkel 17 skal dette dessuten skje gjennom at lydrikene som signerer avtalen også forplikter seg til å finansiere propaganda for masseinnvandring, samt straffe mediene som rapporterer om masseinnvandringens negative sider.

En slik beslutning kommer til å gagne globalistiske banker og antinasjonalistiske krefter, både politiske og kommersielle.

Stadig flere land nekter å signere avtalen, men Sveriges regjering er i ekstase

Østerrike og flere andre land har allerede meddelt at de ikke kommer til å undertegne FNs nye globalpolitiske avtale. Avtalen har fått hard kritikk fordi den truer medlemslandenes suverenitet, utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko, ikke skiller mellom ulovlige og lovlige innvandrere, samt risikerer å ødelegge landenes velferdssystem. USA, Australia, Ungarn, Østerrike, Kroatia, Tsjekkia, og Polen er landene som hittil har annonsert at de ikke kommer til å signere avtalen.

Den svenske regjeringen har imidlertid reagert med entusiasme over FNs agenda, noe de jødiske mediene i Sverige har vært svært forsiktige med å rapportere om og debattere.

Les også:
Polen advarer mot FNs migrasjonsavtale
Israel og FN enige om deportasjon av afrikanske innvandrere til Europa
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Ny FN-resolusjon kan ramme politisk opposisjon
FN oppfordrer USA til å innskrenke rettighetene til nasjonalister
Regjeringen vil begrense ytringsfriheten etter FN-kritikk
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Kroater är ett stolt och vackert folk som tar vara på sitt folk och kultur och är beredda att kämpa och dö för det. Det har bevisats otaliga gånger under historiens lopp. Att de ska öppna gränserna och bli ett transitland för våldsamt svartmusk med allt vad det innebär för det egna folket och den lönsamma turismen har jag svårt för att tro.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Finanskapitalen har virkelig kastet masken: MasterCard utstyrer innvandørene med MasterCard…

https://resett.no/2018/11/02/fn-eu-og-mastercard-gir-migranter-betalingskort-for-a-finansiere-reisen-til-europa/

Vi må få et bedre alternativ til blindveien med primitive Bitcoin så vi kan knuse kapitalistsvina en gang for alle.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Vi må snarest bryte alle bånd til FN, EU og resten av disse jødeorganisasjonene som gjør irreversibel skade på hele Europa! Dagen kommer da de skal holdes ansvarlige for det de har gjort.

Sondre
Sondre
Svar til  JudasGarSviker
3 år siden

Ossen veit du at de er jøder?

Espen
Espen
3 år siden

Jaja…bare det ikke er muslimer, sa den mindre smarte.

Sondre
Sondre
3 år siden

Det blir for dumt og si at de er bevæpna med kniv når du vet at kniv er ett verktøy…

Thule
Thule
Svar til  Sondre
3 år siden

Ja, de skal sikkert bruke dem til å smøre smør på brunostskivene sine når FrP’ere gir dem velkomstintegreringspakken med bunad, ostehøvel og norsk flagg.

Sondre
Sondre
3 år siden

Si ifra når de er skarpladd