Hjem Nyheter Bare svarte konstituerer en reell rase, i følge New York Times.

Bare svarte konstituerer en reell rase, i følge New York Times.

3

JØDESPØRSMÅLET Som en manifestasjon av Orwelliansk nytale har New York Times besluttet å omtale rasekategorien Black fremdeles med stor «B», mens kategorien White skal endres til å starte med liten «w». Dette gjøres fordi avisen anser at svarte har en felles historie og identitet, i motsetning til hvite. Og bare kategorien med felles historie og identitet er kvalifisert for å begynne med stor bokstav, hevder de. De motiverer også begrunnelsen med at såkalte «hatgrupper» og «hvit makt-grupper» har en tendens til å skrive White nettopp med stor W.

Foto: Warner Bros Pictures

Om rasekategoriene skal starte sin benevning med stor bokstav eller ikke har vært diskutert lenge; standard frem til nå har vært at de skal benevnes med stor førstebokstav. Problemstillingen har ikke dreiet seg om de skal ha denne standarden, frem til nå har diskusjonen snarere vært konsentrert rundt spørsmålet om hva som er den beste benevnelsen på den negroide, svarte, rasen? Hvilket navn best omfavner og beskriver denne rasens felles identitet?

Det er etter hvert etablert konsensus om at dette skal være «Black» for etterkommerne av de afrikanske slavene, og diskusjonen har ligget tilnærmet død, frem til nå. Og denne gangen er det en rasekategori som skal miste sin status, i følge New York Times, fordi denne ikke oppfyller kravene til å være en rase med felles historie og identitet. Hvite har ikke historie eller identitet som rase påstår de. Dette er dermed en de-/avhumanisering av mennesker som inngår i den hvite rase. Uten felles historie og identitet eksisterer de heller ikke som gruppe, kun som rotløse individer som tilfeldigvis har hvit hud til felles. Uten felles historie og identitet vil de heller ikke ha evne eller vilje til motstand, håper deres motstandere. Selvsagt er premisset for avisens avgjørelse feil, men det er sentimentet som New York Times nå forsøker å utbre til sine lesere. Det handler derfor om rase, ikke muslimer eller «jødisk-kristne verdier», og angrepene er rasebasert.

New York Times, med 130 Pulitzer priser på veggen (mest av alle aviser i verden), er for øvrig eid av den jødiske Sulzberger-familien, og har vært i deres eie siden den ble grunnlagt i 1896 av A. G. Sulzberger og hans far Arthur Ochs Sulzberger. Avisen har en såkalt dual-class aksjestruktur, noe som betyr at øvrige aksjeholdere utover familien Sulzberger ikke har stemmerett. Med andre ord: familien Sulzberger bestemmer alt av det som blir gjort i konsernet og redaksjonen.

«Den som kontrollerer språket kontrollerer massene» – jødiske Saul Alinsky i «Rules for Radicals».

Les også:
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»
Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»
Bernie Sanders lanserer ny anti-hvit kampanjefilm: «Stolt over å være jødisk»
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund
2 år siden

Det burde vært omvendt med hensyn til hvem som har bidratt mest til verdenssamfunnet!
Men i en verden hvor fargede er heltene og hvite er skurkene er det ikke så rart det blir slik i en gal gal verden!

Ove fra østkanten
Ove fra østkanten
2 år siden

Fy faen, maks provoserende.

Arjuna
2 år siden

«It’s far worse than I thought. In addition to the many links between the family that owns The New York Times and the Civil War Confederacy, new evidence shows that members of the extended family were slaveholders.»

https://nypost.com/2020/07/18/the-family-that-owns-the-new-york-times-were-slaveholders-goodwin/

«Bari Weiss quits New York Times after bullying by colleagues over views: ‘They have called me a Nazi and a racist'»

https://www.foxnews.com/media/bari-weiss-quits-new-york-times-bullying?fbclid=IwAR3H49WQ5dxillhEb1Zg6SweJvdzyIJpcc7-20oF2efPMi_jElwCryEidK4