Hjem Nyheter Norge Harald Klungtveit er overrasket over at nasjonalsosialister er mer skolert i nasjonalsosialismen...

Harald Klungtveit er overrasket over at nasjonalsosialister er mer skolert i nasjonalsosialismen enn han selv er

30

HUMOR I en aldri så humoristisk artikkel i Klassekampen forteller Harald Klungtveit at han er overrasket over at nasjonalsosialister kjenner til nasjonalsosialismen.

I frykt for at Klungtveit vil hive seg på copyright, vises her istedet et bilde som ligner Klungtveit.

I en artikkel i kommunistiske Klassekampen forteller Harald Klungtveit at han er overrasket over at nasjonalsosialister kjenner til den nasjonalsosialistiske verdensanskuelsen, dette til tross for at nasjonalsosialister faktisk er nasjonalsosialister og da naturligvis ideologisk og politisk innsatt i nasjonalsosialismen.

– Det har vært overraskende å se hvor dypt noen av de norske og svenske høyreekstreme har gått inn i den nazistiske ideologien, sier Klungtveit.

Tydelig imponert over det høye nivået av ideologisk skolering slår Klungtveit til med aldri så lite skryt i sin bok som snart lanseres:

«En stor andel av dagens nazister er mer fordypet i ideo­logiske diskusjoner enn det jevne medlem i et norsk stortingsparti»

Og skrytet, nei det stopper ikke der:

– Det er definitivt mange i det høyreekstreme miljøet som tar lesesirkler på fullt alvor, og som er nedsyltet i de moderniserte konspirasjonsteoriene om jøder – som for øvrig danner ei ramme rundt hele den nazistiske ideologien.

Les: Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid.

Les: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

Les: Ta tilbake makten fra globalistene!

Den kommunistiske nettavisen Klassekampen uttrykker seg videre overrasket over at politisk interesserte nasjonalsosialister gjennomfører politiske aksjoner og demonstrasjoner i Norge, for således å fremme et politisk budskap og da tiltrekke seg politiske meningsfeller.

«I løpet av de siste årene har høyreekstremismen bokstavelig talt vært på frammarsj her i Norge. For eksempel har organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrert i flere norske byer, blant annet toget de gjennom Kristiansand sentrum i 2017», skriver Klassekampen.

I et komisk forsøk på å koble lovlig politisk engasjement opp mot terror og gjøre det hele litt mer skumlere hopper artikkelen direkte over til Phillip Manshaus som i fjor utførte et mildt sagt mislykket angrep på al-Noor-moskeen i Bærum, etter å ha drept sin adopterte stesøster. Manshaus har dog aldri vært medlem i Den nordiske motstandsbevegelsen.

Les: DET STEMMER! Philip Manshaus var i kontakt med Motstandsbevegelsen

Klungtveit og kommunistiske Klassekampen forsøker iherdig å skape et falskt bilde av sine politiske meningsmotstandere og går heller ikke i veien for å ty til løgner og antydninger:

– Noen av dem er genuint overbevist om at vold i en eller annen form må til for å endre samfunnet slik de ønsker, påstår Klungtveit.

«En annen hyppig referanse de siste årene er «Siege» av amerikanske James Mason – en samling nyhetsbrev som ble skrevet for 40 år siden, hvor det oppfordres til å begå voldelige angrep for å destabilisere samfunnet», skriver Klassekampen.

Tommy Olsen, sjef for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, kommenterer:

– I Håndbok for Aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsen, side 32, står det følgende uthevet i grønt:

«OBS! Planlegging og gjennomføring av offensive voldshandlinger leder til utkastelse. Offensive voldshandlinger ligger altså ikke innenfor området «eget initiativ». Vold skal kun brukes i nødverge.»

Og på side 47 står det hva nødverge er. Jeg ville jo tro at en såkalt ekspert på Den nordiske motstandsbevegelsen ville ha fått med seg dette, og samtidig fått med seg hva som i årene faktisk har skjedd. Men med dette sagt, vil nok Klungtveit og myndigheter fort være med på å SKAPE tikkende bomber om politisk trakassering fortsetter å øke, ytringsfriheten fjernes og politisk opposisjon forbys. Er man i et samfunn ikke lenger i stand til å forholde seg lovlig, hva tror du da vil komme?

Ellers kan man jo bare forestille seg hvor overrasket Klungtveit ville blitt den dagen det hadde gått opp for ham at nasjonalsosialister hverken er «høyreekstreme» eller «nazister», og ikke minst at det å bedrive folkeopplysning, samt demonstrere, ikke er synonymt med terrorisme.

Les også:
Filter Nyheter: Obskur, løgnaktig og hetsende
Intervju med uthengte medlemmer

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Krister
Krister
2 år siden

Harald er en klovn.
Det er bare å le av ham

Nikolai
Nikolai
2 år siden

Han er så desperat etter å finne noe å sverte oss med, at han tror at dedikasjon er noe som skal ses ned på. Løgnmedia er som kjent hyklere uten samvittighet.

Hanne
Hanne
2 år siden

Fantastisk bra svar tilbake. Vi er heldige som har Tommy Olsen som leder i Norge. Skarp og klar tale.
Hyll Olsen og Den nordiske motstandsbevegelsen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

«Gravejournalister», aka dilettanter og halvstuderte røvere, prøver så godt de kan å fremstille nasjonalister/nasjonalsosialister som triggerhappy, aggressive «hatere», som planlegger og gjennomfører meningsløse terrorhandlinger, slik som ABB og Manshaus. Disse, og sikkert flere med dem, er «lone wolves», uten organisasjonstilknytning, og intet med DNM å gjøre, selv om enkelte har forsøkt å finne innpass. Idag er mange DNM-folk godt skolerte, erfarne «frontkjempere», som arbeider seriøst og langsiktig, og som ville satt folk som Klungtveit grundig på plass i en diskusjon.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Haha, så jævla bra. Lignet på Klungtveit også.

Ronny
Ronny
2 år siden

Ja, et mer knusende og profesjonelt tilsvar enn dette får man ikke noe sted. Folkeforræderi, løgner, bedrag og utopi kan leve i kunstig koma en stund, men ikke evig. Det ser vi bare tydeligere tegn på hver eneste dag og det skremmer livskiten ut av folk som Klungtveit som er gårsdagens «hen». Tiden er med oss. HFH.

Inge
Inge
2 år siden

Tullingene forsøker å bygge opp om at folkeopplysning = terrorisme 😛 Men jeg tror nok det hele bare blir for dumt, selv for den vanlige mann på gaten.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
2 år siden

Ser at cuckservative partiet viser seg som de cucks de er og slår mot «høyre» på Facebook: «Muh….bare for å gjøre det klart for enhver at Selvstendighetspartiet vil ikke akseptere slike sosialistiske totalitære holdninger….muh.» Her ser vi det klassiske eksemplet på cucks som har latt seg farge av kommunistenes slagord og overskrifter, og som nå føler en så enorm trang til å signalisere at de «ikke er som dem», men at de er de «snille og tilpasningsvennlige». Interessant ville jo også vært om cuckservative partiet kunne henvise til hva i Motstandsbevegelsens politikk som de mener er «totalitært», samt forklart hva… Les mer »

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

De påstår også at det skal være «maks 100 nynazister» i Norge 🙂
Men dem om det. Uansett så er det jo litt interessant at de anvender globalistenes epitet og fester sin lit til deres påstand. Alle er visst eksperter på Motstandsbevegelsen disse dager 🙂

Roar
Roar
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Å jasså? Var det nå de skal begynne som SD i Sverige og kaste ut medlemmer fra sitt eget parti?

Steinar
Steinar
Svar til  Roar
2 år siden

Karriere politikere! Mer opptatt av å komme inn i varmen til kommunister, sionister og moderate hanreier. Mer opptatt av å se «classy» ut foran speilet, nippe til vin og dyrke sin egen narsissisme. Vent å se, med tiden, om de lever så lenge, er det ikke mer forskjell på dem enn Høyre og FRP.

Morten
Morten
Svar til  Steinar
2 år siden

«Classy» ja, haha. Soyboyene som tror de er bedre enn andre bare de ikler seg dress, drikker rødvin og går stille i gangen.

Steinar
Steinar
Svar til  Roar
2 år siden

Shhh 🙂

Tom
Tom
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Er vel ingen virkelige nasjonalister som tar sosse partiet Selvstendighetspartiet seriøst? Det er jo tidligere medlemmer av Alliansen som mente at selv de var for røff i kantene. Med andre ord korttenkte folk som går i samme fellen som FRP, SD og utallige andre partier før de som tror det er taktisk bra å liberalisere og late som man er noe annet enn hva man er for å vinne popularitet istedet for for å stå fjellstødt på sin ideologi og dermed bare tiltrekke folk man kan regne med. Det tar kanskje lenger tid å vokse om man ikke kjører populistisk… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Tom
2 år siden

Det finnes bare et svar og det er den Nordiske motstandsbevegelsen!

Gå med i rekkene og kjemp med oss for et fritt og forent norden!

Espen
Espen
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Dette er årsaken til at jeg avskyr moderate idioter og aldri kommer til å gi min stemme til slike.

Steinar
Steinar
Svar til  Espen
2 år siden

De hyller visst også de allierte globalister under andre verdenskrig. «Aldri mer 9.april» har de lagt ut. De hadde vel heller ønsket at bolsjevikene og sionistene skulle okkupere Norge, som de planla 7.april. Snakk om å la seg lure av deres propaganda. https://www.frihetskamp.net/hvorfor-kom-9-april-1940-forord/

N.S
N.S
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Snart står de å skriker «ingen rasister i våre gater».

Morten
Morten
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Anbefaler soyboys å kutte ut Soya!

Fredrik
Fredrik
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Selvstendighetspartiet er en vits. De har dritt seg ut så mange ganger.

H.L
H.L
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Haha, noe så pinlig. Se på dette: https://www.facebook.com/Selvstendighet/videos/769063083464791/
Hva minner det om? Høres det ikke litt ut som disse andre rare skapninger på venstresiden som roper sine slagord? Oi, som det «oser styrke» av de 😛

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Ja, det stemmer nok at nasjonalsosialister vet hva de snakker om, og mest sannsynlig er over gjennomsnittet intelligent. Det merkes jo veldig tydelig i møte med meningsmotstandere, så det er vel kanskje ikke så rart at våre meningsmotstandere ikke ønsker at vi skal komme til tale. Det ville jo plassert dem selv i et svært dårlig lys, de ville blitt latterliggjort som de så ofte blir på sosiale plattformer, …før kommentarfeltet stenges ned, eller sensuren slår til.

Morten
Morten
2 år siden

Snart ringer vel Klungtveit inn og skriker at artikkelen handler om HAN! Og ber oss om å kun kommentere han. Haha.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Vel skrevet

Anja
Anja
2 år siden

Han er ikke velkommen i Haugesund. Makan til pederast skal man lete lenge etter.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Har lest noe av boken til Klungtveit og det var som antatt, at han forsøker å fremstille nasjonelle som «problembarn», «tapere», «voldsfanatikere» og «rusmissbrukere». Forøvrig merkelapper som han kan sette på majoriteten av de kommunister han selv står side om side med og helt holder tyst om (+ en god del andre merkelapper). Det er nok ikke noe unikt kun for nasjonelle at enkelte kanskje har hatt en tøff fortid, tidligere brukt rusmidler, osv, på samme tid som det finnes de som har hatt en alle tiders bakgrunn og aldri engang prøvd rusmidler i hele sitt liv. Men dessverre, slik… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Spot on!

trackback
2 år siden

[…] ferdig. I direkterapporteringen til NRK legger rikskringkasteren til en kommentar av journalisten Harald Klungtveit som selv spekulerer i om rekrutteringsprosessen stoppet opp fordi vitnet og «andre som holdt i […]