Hjem Nyheter Norden Jimmie Åkesson synes at antallet innvandrere fra den tredje verden er ok

Jimmie Åkesson synes at antallet innvandrere fra den tredje verden er ok

SVERIGE Da Jimmie Åkesson ble intervjuet i SVT mente han at det viktige er å holde antall innvandrere fra tredje verden på samme nivå som i dag og at tilbakevandringen skal være frivillig.

Partileder Jimmie Åkesson (SD). Foto: Sverigedemokraterna (CC BY-SA 3.0)

Jimmie Åkesson (SD) fikk i SVTs program 30 minuter spørsmål over hvordan han ser på partiets tilbakevandringspolitikk. Åkesson, som mente at tilbakevandringen skal være frivillig, forklarte at det viktige er å holde antallet innvandrere fra tredje verden på samme nivå som i dag.

På spørsmål om hvordan han ser på Moderaternas og Kristdemokraternas volummål for mottakelsen av asylanter svarte han:

– Jeg har ingenting imot et volummål, men i så fall skal det være null gitt forutsetningene i dag.

Åkesson fortalte at det er «nettoen som er interessant». Det går altså å ta inn flere tredje verden-innvandrere som kompensasjon, i tilfelle man lykkes å avvise et antall illegale, og fortsatt oppfylle partiets mål, skriver Fria Tider.

– Kan vi få til et system der vi utvider de interne utlendingskontrollene og setter politisk kraft bak at disse faktisk skal avvises når de har fått en slik beslutning. Da kan jo nettoen likevel bli null eller nære null, sier Åkesson i intervjuet.

Åkesson berørte dog ikke muligheten til å inndra migranters oppholdstilstand eller statsborgerskap, samt tvinge de til å tilbakevandre dit de kom fra.

Sverigedemokraterna har under årenes løp liberalisert sin politikk og nærmet seg regjeringspartienes verdier. For tiden er partiet for såkalt «åpen svenskhet» der rase, slektskap og etnisitet spiller liten rolle for dem og der rasefremmede kan «bli svensker», så lenge de bemestrer svenske seder, språk og tradisjoner.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg skrev før valget i 2018 om politikken til SD, en politikk som kan føre til at svenskene forminskes i sitt eget land:

I Sverige finnes det i dag, grovt regnet siden helt korrekt statistikk ikke finnes tilgjengelig, to millioner mennesker som etnisk og kulturelt skiller seg mye fra det svenske folket. Mennesker som ikke naturlig hører hjemme her og som ikke på noe vis har rett til dette landet.

Da fødselstallet er lavere blant svenske kvinner enn innvandrere gjør dette at opprinnelsesbefolkningens populasjon minsker stadig mer i relasjon til den ikke-nordiske. At vi innen en ikke alt for fjern fremtid kommer til å bli en minoritet i vårt eget land om ingenting gjøres er et faktum. At vi deretter på ytterligere sikt kommer til å bli totalt utrensket og faktisk opphøre å eksistere som folk er også bare å konstatere. Det å ikke ville stoppe den demografiske utviklingen er å ønske det svenske og nordiske folkets irreversible utslettelse.

Les også:
Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner
Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag
Sverigedemokraterna boikottet demonstrasjon mot «selvmordsavtalen»
Sverige: SD stanser utvisning av afghansk pedofil – «tilpasset seg godt i Sverige»
Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt
FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme
Kontrollert opposisjon