Hjem Nyheter Norden Jimmie Åkesson synes at antallet innvandrere fra den tredje verden er ok

Jimmie Åkesson synes at antallet innvandrere fra den tredje verden er ok

6

SVERIGE Da Jimmie Åkesson ble intervjuet i SVT mente han at det viktige er å holde antall innvandrere fra tredje verden på samme nivå som i dag og at tilbakevandringen skal være frivillig.

Partileder Jimmie Åkesson (SD). Foto: Sverigedemokraterna (CC BY-SA 3.0)

Jimmie Åkesson (SD) fikk i SVTs program 30 minuter spørsmål over hvordan han ser på partiets tilbakevandringspolitikk. Åkesson, som mente at tilbakevandringen skal være frivillig, forklarte at det viktige er å holde antallet innvandrere fra tredje verden på samme nivå som i dag.

På spørsmål om hvordan han ser på Moderaternas og Kristdemokraternas volummål for mottakelsen av asylanter svarte han:

– Jeg har ingenting imot et volummål, men i så fall skal det være null gitt forutsetningene i dag.

Åkesson fortalte at det er «nettoen som er interessant». Det går altså å ta inn flere tredje verden-innvandrere som kompensasjon, i tilfelle man lykkes å avvise et antall illegale, og fortsatt oppfylle partiets mål, skriver Fria Tider.

– Kan vi få til et system der vi utvider de interne utlendingskontrollene og setter politisk kraft bak at disse faktisk skal avvises når de har fått en slik beslutning. Da kan jo nettoen likevel bli null eller nære null, sier Åkesson i intervjuet.

Åkesson berørte dog ikke muligheten til å inndra migranters oppholdstilstand eller statsborgerskap, samt tvinge de til å tilbakevandre dit de kom fra.

Sverigedemokraterna har under årenes løp liberalisert sin politikk og nærmet seg regjeringspartienes verdier. For tiden er partiet for såkalt «åpen svenskhet» der rase, slektskap og etnisitet spiller liten rolle for dem og der rasefremmede kan «bli svensker», så lenge de bemestrer svenske seder, språk og tradisjoner.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg skrev før valget i 2018 om politikken til SD, en politikk som kan føre til at svenskene forminskes i sitt eget land:

I Sverige finnes det i dag, grovt regnet siden helt korrekt statistikk ikke finnes tilgjengelig, to millioner mennesker som etnisk og kulturelt skiller seg mye fra det svenske folket. Mennesker som ikke naturlig hører hjemme her og som ikke på noe vis har rett til dette landet.

Da fødselstallet er lavere blant svenske kvinner enn innvandrere gjør dette at opprinnelsesbefolkningens populasjon minsker stadig mer i relasjon til den ikke-nordiske. At vi innen en ikke alt for fjern fremtid kommer til å bli en minoritet i vårt eget land om ingenting gjøres er et faktum. At vi deretter på ytterligere sikt kommer til å bli totalt utrensket og faktisk opphøre å eksistere som folk er også bare å konstatere. Det å ikke ville stoppe den demografiske utviklingen er å ønske det svenske og nordiske folkets irreversible utslettelse.

Les også:
Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner
Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag
Sverigedemokraterna boikottet demonstrasjon mot «selvmordsavtalen»
Sverige: SD stanser utvisning av afghansk pedofil – «tilpasset seg godt i Sverige»
Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt
FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme
Kontrollert opposisjon

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Jimmie Åkesson og SD er kuppet av jødelakeier. De er blitt åpenbar kontrollert opposisjon. Folket må organisere seg i mobber å gjøre slutt på forræderne og de indre fiendene. Det er det eneste som fungerer med rottereiret som styrer landet vårt nå.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Jimmie Åkesson har ødelagt partiet totalt, kastet ut enhver som faktisk var opposisjonelle, og satt en helt ny kurs for SD – inn i varmen hos de øvrige globalister. Og det er høyst bekymringsverdig at det ENNÅ finnes svensker som tror at Åkesson har en god plan. Og dette med å klamre seg til håp om en plan, virker det kjent? Samtlige sionistkontrollerte partier og ledere har talt med to tunger og klart å lure tilhengere til å tro at de er nasjonalister og har en plan. Åkesson i Sverige, Trump i USA, osv, osv. Og her hjemme har vi… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Om grensene skulle bli stengt fullstendig for mer innvandring fra den tredje verden, så ville det likevel være en trussel mot vår egen eksistens som folk ettersom det allerede er et høyt antall av rasefremmede i landet. De vil formere seg langt mer og på sikt bli en majoritet.

Det at hvite i moderne tid har en alt for lav fødselsrate, som i seg selv vil lede til en forminskelse i folket, er et problem som bør stilles spørsmålstegn ved og politikerne holdes ansvarlige. Og løsningen på dette er absolutt ikke å erstattes med folk fra den tredje verden!!!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jeg ser negre, negresser og muslimer fra Midtøsten og Sørøstasia på TV; de snakker norsk, noen er åpenbart født her i landet, men er de norske? Er det nok å være født her i landet, snakke norsk, følge norske lover og regler, hylle «demokratiet» og «våre verdier»? Dette mener Frp(og alle andre partier for den del), på samme måte som SD i Sverige. Min brutale og direkte mening er at «fremmedkulturelle», dvs rasefremmede, ikke er og aldri kan bli norske, i egentlig forstand. Skal vi da ta inn flere, eller prøve å få ut de fleste av de som allerede… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Å være norsk har med etnisitet å gjøre ja, en person tilhørende det samme folk, samme rasetilhørighet og født i Norge. En rasefremmed kan aldri bli norsk, like lite som en ape født i en stall kan bli en hest. De er ikke noe annet enn borger i Norge.

AntiKommunist
AntiKommunist
1 år siden

Selvfølgelig gjør han det. Han er jo kontrollert søppel.