Hjem Nyheter Sørafrikansk talsmann for bondeforbundet intervjues om farmermord

Sørafrikansk talsmann for bondeforbundet intervjues om farmermord

0

UTENRIKS Nya Tider har publisert et intervju med Henk van de Graaf, talsmann for Transvaal Agricultural Union.

Henk van de Graaf, talsmann for TAU. Skjermbilde: Youtube

Nya Tider publiserte nylig et intervju med Henk van de Graaf, talsmann for bondeforbundet «Transvaal Agricultural Union» (TAU), angående situasjonen til de hvite bøndene i Sør-Afrika, som til tross for å være ansvarlige for en veldig stor del av landets matproduksjon avskys av svarte rasehatere.

I beskrivelsen av intervjuet skriver Nya Tider det følgende:

Henk van de Graaf er talsmann for Transvaal Agricultural Union og driver en gård i Lumpopo-provinsen i nordlige Sør-Afrika. Han forteller om den tøffe situasjonen bønder i Sør-Afrika befinner seg i, og vitner om torturlignende angrep på de som forsyner landet med mat. Han mener at de hvite, som til tross for sin status som en minoritet motarbeides av det styrende partiet African National Congress (ANC) som han hevder prøver å frata hvite sitt språk og sine skoler.

Han snakker om hvordan politiet ikke prioriterer torturlignende drap på bønder og sier at gårdsangrepene begynte to måneder etter at lederen Frederik Willem de Klerk løslot politiske fanger og gjorde ANC og det kommunistiske partiet til lovlige organisasjoner i februar 1990. Van de Graaf foreslår EU-FN-sanksjoner mot landets ledere som han mener har store summer i europeiske banker som et tiltak for å legge press på dem for å stoppe angrepene på bønder.

Menneskerettighetskomiteen i Sør-Afrika har konkludert med at svarte mennesker ikke kan være rasister ettersom de er svarte, noe van de Graaf mener gjør det umulig for hvite å bli beskyttet av loven på lik linje med andre minoriteter.

Les også:
Er Sør-Afrika på randen av borgerkrig?
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Massive mordbranner mot hvite i Sør-Afrika
Dagens video: Sør-Afrika i dag
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika
Sørafrikanske Suidlanders: Forbereder seg på samfunnskollaps og revolusjon
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg