Hjem Nyheter Sverige: Regjeringen foreslår ny økning av masseinnvandringen

Sverige: Regjeringen foreslår ny økning av masseinnvandringen

4

SVERIGE Den Svenske regjeringen har lagt frem et forslag om å øke masseinnvandringen til landet, nok en gang. Ifølge forslaget skal det bli enklere for alle verdens borgere å bosette seg i landet, blant annet «LHBTP» flyktninger.

Den svenske regjeringen har offentliggjort et forslag, der det foreslås at tidligere «innstramninger» av innvandringen til Sverige skal opphøres. Målet er nok en gang å fornye masseinnvandringen.

Blant annet skal det bli enklere for visse grupper å få permanent oppholdstillatelse, i stedet for midlertidig. Om en innvandrer har en tidligere samboer, ektefelle eller partner i hjemlandet så vil dette innebære at de kan hente denne personen til Sverige. Disse skal også tilbys permanent oppholdstillatelse.

Prosessen skal også forenkles for «LHBT-flyktninger», da disse ofte vil flytte fordi «kjærligheten er forbudt», slik Annika Hirvonen (MP) uttrykker det. Hun har dessuten uttalt på Sveriges Radio att forslaget til og med kommer til å dekke folk som ikke engang har vært samboer eller gift med flyktningene. Bare det å ha hatt «ett forhold er nok».

Som Nordfront.se nylig har skrevet om, er dette en personlig sak for Hirvonen. I tillegg til at hun kjemper iherdig for en økt masseinnvandring, bor hun dessuten sammen med en såkalt «uledsaget» afghansk mann.

Det nye forslaget sier dessuten at ulovlige innvandrere, som altså ikke har noen begrunnelse for å oppholde seg i landet, skal tilbys oppholdstillatelse hvis de har bodd i landet en stund og «omstendighetene er særdeles vanskelige».

Hvis forslaget blir akseptert vil det iverksettes fra den 20. juli neste år.

Les også:
Folkeutbyttet: En konspirasjonsteori eller internasjonal politikk?
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
Heimdal(@heimdal)
1 år siden

Rekorden hittil for innvandring til Sverigestan pr. år siden 2016, er vel fremdeles på over 120000. Se om de tar den. Men ingenting i forhold til Tyskland, som tok inn over en million til landet mellom årene 2015-2016!

Catabienze
Catabienze
Svar til  Heimdal
1 år siden

All ære til Tyskland som har tatt imot virkelige flyktninger, og mange av dem. Dessverre har også barbarer sneket seg inn i landet, og folk som har utnyttet andres nød og oppgitt falsk identitet. Disse har Tyskland vært flink til å sende tilbake dit de kom fra.

Men Tyskland blir løyet om i likhet med nasjonalsosialistene av folk som ikke vil de vel.

Sverige må reddes fra korrupte politikere, kriminelle invadører og Stay Behind.

Steinar
Steinar
1 år siden

Etnisk rensing av det svenske folk, et folkeutbytte. Globalistene gir seg faen ikke, folk må bli mer rasende og bli handlingens menn. Ikke smile og tro dialog vil løse det.

Herman J
Herman J
1 år siden

Maksimalt provoserende.