Hjem Nyheter Jødiske David Schwimmer: «Jeg spredte bevisst propaganda for raseblanding»

Jødiske David Schwimmer: «Jeg spredte bevisst propaganda for raseblanding»

14

JØDESPØRSMÅLET Den jødiske skuespilleren David Scwimmer, mest kjent fra serien «Venner for livet», innrømmer at han bevisst propaganderer for raseblanding.

Den jødiske skuespilleren David Scwimmer, mest kjent som karakteren Ross Geller i TV-serien «Venner for livet», forteller i et intervju at han lobbet for at karakteren hans Ross skulle gå ut med ikke-hvite.

Han forteller videre at hans politiske aktivisme kommer fra foreldrene hans, hvor eksempelvis hans mor var en feministisk advokat som kjempet for «homoseksuelles rettigheter».

Schwimmer forteller også at han håper det kommer en nyinnspilling av serien med enten bare svarte eller asiatiske skuespillere, samt at han var klar over at TV-serien hadde «mangel på mangfold» i løpet av den tiden han spilte den inn, fra 1994 til 2004.

– Jeg drev en aktiv kampanje i flere år for at Ross skulle gå ut med ikke-hvite kvinner. En av de første kjærestene jeg hadde i serien var asiatisk, og senere gikk jeg ut med svarte kvinner. Det var en veldig bevisst handling fra min side, sier Schwimmer.

Han berømmer også serien for å fremheve jødisk kultur.

David Schwimmer følger dog ikke selv raseblandingspropagandaen som han forespråker i den populære TV-serien, men er selv gift med jødinnen Zoë Buckman, som han har en datter med.

Ofte når jøder skal angripe hvite så utgir de seg for å være nettopp hvite og spiller en rolle der de er «voksne nok» til å innse at «hvite er alt for privilegerte i eget land, må raseblandes, og at eksempelvis hvit skyld er til pass for hvite». Jøden David Schwimmer er ikke et unntak, da han utgir seg for å være hvit, og mener at «hvite heteroseksuelle menn er alt for privilegerte».

Meme

Les også:
Mener jødisk raseblanding må stoppes
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»
«Jøder dominerer Hollywood»
Hollywoodisme – ideologien som fortærte vestlig kultur
FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer
Netflix hetser hvite i ny serie
Netflix hetser hvite igjen
MTV lager absurd antihvit propagandavideo
CNN oppfordrer hvite til å ikke få barn
FILM: «Krigen mot hvite er virkelig»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

«The usual suspects» slår til igjen…

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

GT – Torah’en og profetene – advarer støtt og stadig israelfolket om ikke å blande seg med de andre stammefolkene i Kanan, og det gjelder fortsatt for religiøse jøder. De fleste er dog ikke-religiøse eller ateister(som denne Schwimmer), og da oppmuntrer de gjerne til raseblanding, spesielt for goyim, for da vil antisemittismen gradvis dø ut. Jøder kan fremstå som hvite, ut fra utseendet, men den jødiske «sjel» – om den finnes – lever og styrer deres tanker og gjerninger, idag som for over 2 tusen år siden.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Spørsmålet er om de som kaller seg jøder egentlig er jøder. Det finnes en studie på dette som sier at de ikke er, og at de opprinnelige «jøder» vandret til Europa og kaller seg idag hvite europeere. Kanskje har de kuppet navnet? De er ihvertfall langt ifra et godt folk de som kaller seg jøder idag.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Flertallet – minst 80, kanskje så mange som 90% – av vår tids «jøder» er av askenazivarianten, som iflg Koestler o.a. IKKE er abrahamitter men kazarer, fra Svartehavsområdet opprinnelig, og som konverterte til jødedommen på 800-tallet. De spredte seg til store deler av Europa, ikke minst Polen, Baltikum, Russland, Ukraina, men også Tyskland og deler av Vesteuropa. Og mange, ikke minst kvinnene, blandet seg med andre(hvite), raser, til tross for GT-forbudet mot raseblanding.

N.S
N.S
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Men er ikke den teorien debunked av David Duke og Kevin MacDonald?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  N.S
3 år siden

Det er uenighet om dette, både blant «antisemitter»(antisionister), og blant «kosher» forskere, noe pga ideologisk overbevisning og noe pga genetiske data som tillater ulik fortolkning. Folkevandringer og raseblanding i varierende grad har alltid forekommet, også her. Personlig holde jeg kazarteorien som rimelig pålitelig. I Israel er ca 50% askenazi, ikke minst fra Polen og Russland, resten er sefardim o.a. fra Midtøsten og Nordafrika/Spania/Portugal, samt ca 20% arabere.

HH1942
HH1942
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Dagens Jøder oppfører seg helt likt som Jødene i Romertiden. Har ingen tro på at det er noen vesentlig genetisk forskjell. Det var gull, svindel, drap og ondskap på den tiden også. De første Kristne oppførte seg akkurat som vår tids Bolsjeviker og Antifa. Vold og terror, brant ned Romerske helligdommer etc.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Vemmelig feminisert og nasal type

Tom
Tom
3 år siden

I den serien spiller han faktisk en jøde så vi kan jo håpe på at propagandaen hans har feilslått og heller påvirket en masse jøder som gikk og fikk seg negresser til kjærester haha

Roar
Roar
3 år siden

«Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør»

Roar
Roar
3 år siden

Jødene er ikke «hvite», dvs. de går ikke under det folk og rase som kalles hvite. De er biologisk sett fremmede for oss, selv om enkelte kan se hvite ut, noe som skyldes at jødene opprinnelig er et blandingsfolk.

Øystein
Øystein
3 år siden

Jævlig irriterende at jøder alltid skal være de morsomme smarte nerdene, negrene er stort sett alltid leger, professorer eller helten i filmen, mens den hvite mannen utelukkende er den ubarberte skurken i alle tilfeller. Den hvite kvinnen er for øvrig alltid hun som blir drept i alle filmer. Prøv å legg merke til det, det er jævlig sjeldent at en svart kvinne blir kvelt eller voldtatt f.eks. Dette er da for å tilfredsstille jøden selv ettersom hatet deres mot hvite er helt ekstremt stort. (Ref Talmud) Når man er våken så er det nesten helt umulig å se på TV… Les mer »

N.S
N.S
3 år siden

En boksehanske og nesa hans skulle hatt en intim date.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Han hadde gjort seg bra som en lampeskjerm.