Hjem Nyheter Globalt Sionister sprer fake news om jøden George Soros

Sionister sprer fake news om jøden George Soros

10

FAKE NEWS Sionister sprer jødisk propaganda hvor jøden George Soros blir forsøkt fremstilt som «nazist» i håp om å trekke fokus vekk fra jødene og deres fiendtlige virksomheter.

Jøden George Soros har investert milliarder av egen lomme for å sponse den jødiske agenda med å ødelegge Europa via masseinnvandring og raseblanding.

Sionister sprer fake news på sosiale medier der de forsøker å fremstille den selverklærte filantropen og finansjøden George Soros som «nazist». Dette for nok en gang forsøke å flytte fokus over på «nazister» i håp om å trekke fokus vekk fra jødene og deres virksomheter mot det europeiske folket.

Blant den jødiske propagandaen som har blitt spredd på sosiale medier er et bilde som påstås være George Soros i SS-uniform. Personen som vises på dette bildet er dog ikke jøden Soros, men den tidligere SS-mannen Oskar Groening som i en alder av 93 år ble arrestert og brakt inn for retten, beskyldt for å ha medvirket i et påstått holocaust. Groening døde i en alder av 96 år.

Til tross for det faktum at jøden George Soros ble født i Ungarn i 1930, og bare var 10 år gammel da krigen brøt ut, så forsøker jødene og deres tilbedere allikevel å påstå at George Soros skulle vært medlem av SS.

Det hevdes videre at Soros overlevde tyskernes inntog i Budapest, år 1944, ved å «samarbeide med nazistene». Det påstås da at Soros, som på denne tiden var 14 år gammel, skulle ha hjulpet «nazistene med å konfiskere eiendom fra hans jødiske venner og naboer», og ifølge dem verre enn dette, var at han i dag ikke skulle føle noen anger for å ha hatt noen rolle i dette.

Jødene og deres tilbedere bruker her et intervju Soros gav til 60 minutes hvor de da trekker intervjuet ut av sin kontekst i håp om å kunne gjøre sin propaganda troverdig for publikum. De hevder at Soros i intervjuet skulle ha erkjent å hatt noen rolle i konfiskeringen av jødisk eiendom, og unnlater å fortelle at Soros i intervjuet faktisk forteller at han ikke føler noen anger nettopp fordi han ikke hadde noen rolle i dette.

– Jeg var bare en tilskuer, eiendommen ble tatt bort. Så – jeg hadde ingen rolle i å ta bort den eiendommen. Så jeg hadde ingen følelse av skyld, fortalte George Soros i intervjuet med 60 minutes.

Via fake news-propaganda forsøker jødene stadig å trekke fokus vekk fra seg selv ved å legge skyld på «nazister». De forsøker her å skape et falskt narrativ hvor «nazister» skulle være globalister og være den elite som skulle stå bak masseinnvandringen av rasefremmede, flerkultur og raseblanding. Det til tross for at det er meget velkjent hva «nazistene» mente om den slags, og det faktum at «nazistene» tapte krigen mot de jødiske globalistene, som senere innførte sin politikk som Europa i dag lider under.

Les også:
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen
Over 100 000 personer krever at George Soros blir klassifisert som terrorist
En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Bra at det belyses. Har sett mange delt deres propaganda på facebook.

Birgitta
Birgitta
3 år siden

Det som er sansynlig er at Soros er Bahai religionen.
Han har esperanto som morsmål og dette er typisk for bahaiere.
Esperanto er et verdensspråk som skal lette globaliseringen , og er oppfunnet av en jøde.
Bahaireligionen har verdensregjering og et felles språk og valuta som mål.
De ble også tidlig forbudt i Tyskland under det tredje riket.
Så de som sier at Soros er ateist , snakker usant .
Han har tydelige religiøse markører.

Steinar
Steinar
Svar til  Birgitta
3 år siden

Den har jeg ikke hørt før, men interessant

Steinar
Steinar
3 år siden

Det kommer så mye tull fra den kanten. De er jo hakk dummere enn venstreekstremister med alt det de tror på. De tror jo faen at boken til Hitler het Mein Kampf für Multikulturalismus og at Hitler stod bak EU. *LMAO*

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Steinar
3 år siden

De tror også at Arbeiderpartiet i Norge og NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) var samarbeidspartnere ettersom de begge anvendte ordet Arbeiderparti 🙂 Det til tross for at det marxistiske Arbeiderparti i Norge og det nasjonalsosialistiske arbeiderparti i tyskland var i krig med hverandre under WW2. De tror også at nasjonalSOSIALISME er det samme som marxistisk sosialisme. Igjen tror de noe slikt fordi dem begge skulle inneha samme ord. De henger seg altså opp i små ubetydelige ting og evner ikke å se til innholdet. InterNASJONALISME og nasjonalisme er ikke det samme bare fordi de begge innehar det samme ord. «Liberal demokrati»… Les mer »

Heimdal
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Arbeiderpartiet ble stiftet i Arendal i 1887. Partiets ideologi som et reformorientert og sosialdemokratisk parti ble videre formet gjennom to splittelser i mellomkrigstiden. «Sosialisme» er en vei som legges for å kjøre gjennom kommunismen. Som i Tyskland så var det nasjonalsosialistiske NSDAP strake motsatsen til sosialdemokratiske partier. Men at Arbeiderpartiet og andre tok senere noe av suksessene til NSDAP til sin politikk for å folk til å stemme på de, er ikke helt ukjent etter krigen.
https://no.wikipedia.org/wiki/Arbeiderpartiet
Les om det gamle russiske sosialdemokratiske arbeiderpartiet, så ser du enda mere sammenhengen hva sosialdemokratiet springer ut fra
https://no.wikipedia.org/wiki/Det_russiske_sosialdemokratiske_arbeiderparti

Steinar
Steinar
3 år siden

Litt moro med sionistene (eller Shabbos Goy som de også kalles): https://imgur.com/a/6d0QoAX

Johan G
Johan G
3 år siden

George Soros er et klassisk eksempel på jøden Hitler advarte mot.

von List
von List
2 år siden

Har vært endel diskusjon blant….hmm hva skal man kalle dem, statspatriotiske judeo-kristne? De har selvfølgelig satt seg lite inn hva SS faktisk var hvis man tror Soros hadde noe med dem å gjøre.

trackback
2 år siden

[…] også: FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme Sionister sprer fake news om jøden George Soros FILM: Kalergi-planen – Hvitt […]