Hjem Verdensanskuelse Kulturmarxisme Vil endre flaggloven – enklere å presse kommuner til å heise homolobbyens...

Vil endre flaggloven – enklere å presse kommuner til å heise homolobbyens regnbueflagg

7

HOMOLOBBYEN Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H) ønsker å endre flaggloven slik at det blir lettere å presse kommuner til å heise homolobbyens regnbueflagg – et symbol på kulturmarxismen.

Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H). Foto: Twitter.

Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H) ønsker å endre flaggloven slik at den politiske homolobbyens regnbueflagg lettere kan presses på Norges kommuner. De personer, organisasjoner, selskaper, m.fl, som til tider har nektet å heise regnbueflagget har ofte blitt utsatt for stigmatisering av hylekoret, og uthengt som «hatefulle homofober».

Slik flaggloven er idag må det fysisk gjennomføres et såkalt «Pride-arrangement» i bygget om en kommune skal heise regnbueflagget foran rådhuset. Flaggloven åpner kun opp for bruk av det norske og samiske flagg, samt kommune og fylkesflagg i kommunens bygninger.

Unntak fra denne regel er «dersom bygningen brukes i forbindelse med idretts-, kultur- og lignende arrangementer med allmenn interesse».

– Det er på høy tid at vi moderniserer lovverket. Flaggloven kom på 1930-tallet. Tiden er kommet for å skru klokken frem til 2020-tallet, sier Astrup, og fortsetter:

– Pride handler om å feire og kjempe for frihet, mangfold og toleranse og har bidratt til å bryte normer i samfunnet og sender et tydelig signal om at alle skal kunne få elske den de vil.

Det faktum at homolobbyen er en politisk bevegelse som fremmer kulturmarxismen, åpent arbeider for normalisering av pedofile og pedofili, og hvorpå grunnleggere og lederskikkelser er kjente dømte pedofile, det nevnes dog ikke.

Les også:
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pedofili
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Flere LHBTP-profiler i Sverige med Pride-forbindelser er tidligere dømt for pedofili
Pedofiliskandale i Pride – homosjef ville ha BSDM-sex med fjortenårig gutt
LHBT-psykolog forsøker å normalisere pedofile
Syv år gammel gutt utnyttes i pride-parade
FILM: Homolobbyens seksualisering av barn
FILM: The paedophile agenda
Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?
Kulturmarxisme

7
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SteinarRoarEinar OH.LHMF Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Marius
Marius

Død over pedolobbyen!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Legg merke til argumentasjonen her; «– Pride handler om å feire og kjempe for frihet, mangfold og toleranse og har bidratt til å bryte normer i samfunnet og sender et tydelig signal om at alle skal kunne få elske den de vil.» Frihet – til å gjøre som du vil, å bryte normer, og selvsagt – å få elske den en vil. Individet foran alt annet, lev ut alle lyster og impulser du har, det er frihet, bryt samfunnets moralske normer, osv. Alle norske politikere støtter opp om dette, på en kvalmende måte, selv om det støter an mot det… Les mer »

HMF
HMF

Dette er galt. Hvorfor skal vi som ikke feirer pride delta på denne «trenden»?

H.L
H.L

Homolobbyen er aggressiv og påtrengende.

Einar O
Einar O

Homolobbyen er en politisk bevegelse, og det passer seg overhodet ikke å flagge en politisk bevegelses flagg på kommunens bygninger.

Roar
Roar

Love is love, sa pedofilen.

Steinar
Steinar

Love is love, sa pedofilen, og lokket til seg barna med farger og sirkus.