Hjem Artikler Kyle Rittenhouse løslatt mot kausjon – heksejakten fortsetter

Kyle Rittenhouse løslatt mot kausjon – heksejakten fortsetter

UTENRIKS Kyle Rittenhouse har blitt løslatt mot kausjon på 18 millioner kroner. Rettsaken mot ham fortsetter.

17 år gamle Kyle Rittenhouse har blitt løslatt mot kausjon etter å ha tilbrakt nesten tre måneder i varetekt.

Rittenhouse ble natt til onsdag den 26. august jagd og angrepet av en mobb Antifa/BLM-tilhengere i Kenosha, USA, hvilket ledet til at han så seg nødt til å åpne ild for å forsvare sitt liv. Det hele resulterte i at tre av dem som angrep ble skutt, hvorpå to døde og den tredje fikk en stor del av overarmen skutt vekk.

I etterkant av episoden belyste Eric Striker, fra National Justice, det faktum at alle tre overfallsmenn også var tidligere kriminelle.

Jøden Joseph D. Rosenbaum tilbrakte over 12 år i fengsel for seksuelle overgrep på barn under 15 år, påviste ekstrem antisosial adferd i løpet av sin tid i fengsel og var under siktelse for familievold da han ble skutt.

Anthony W. Huber tilbrakte også flere år bak murene for familievold, inkludert trusler mot sin partner med et dødelig våpen og kvelning.

Gaige P. Grosskreutz har flere arrestasjoner bak seg, blant annet for innbrudd.

Dette viser til en trend av antisosial og voldelig adferd i fortiden til Kyles angripere og er av høy relevans for saken. Isteden valgte tradisjonelle medier i etterkant av episoden å insinuere at Kyle bevisst ønsket å konfrontere de herjende anarkistene fordi han krysset delstatsgrensen for å komme til Kenosha.

Kyles hjemsted befinner seg i samme metropol som Kenosha, knapt 20 minutters reisevei unna. Ingen medieorganisasjon har per dags dato presentert bevis som gir noen grunn til å mistro 17-åringens forklaring – at han reiste til Kenosha med det ønske å beskytte privat eiendom fra vandalisme og brannstiftelse.

Kylle Rittenhouse er på ingen måte den første hvite mannen i USA som har blitt utsatt for en heksejakt og svertekampanje som en «ond hvit rasistisk morder», men med tanke på det overveldende bevismaterialet som burde føre til hans renvaskelse i enhver anstendig rettssal, så ville alt annet enn en fullstendig frifinnelse eksemplifisere en ny milepæl for USAs politiske korstog mot sine hvite borgere.

Les også:
AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!
Den døde pedofile voldtektsmannen Joseph Rosenbaum hylles av andre jøder som en helt
Dagens video: Advokatene til Kyle Rittenhouse har publisert video
Facebook sensurerer innlegg som støtter Kyle Rittenhouse
Instagram sensurerer #FreeKyleRittenhouse – tillater #KyleRittenhouseIsAMurderer
Dagens video: Advokaten til Kyle Rittenhouse ble nedstengt på Twitter
Dagens video: Kyle Rittenhouse renvaskes ettersom ny informasjon dukker opp. Media kommer til å måtte betale stort