Hjem Nyheter Den jødiske lobbyen angriper antikvariat – vil gjennomføre bokbål

Den jødiske lobbyen angriper antikvariat – vil gjennomføre bokbål

5

CANADA «Ikke akseptabelt i et demokrati og et fritt samfunn» å selge bøker fra det nasjonalsosialistiske Tyskland.

Det som sannsynligvis er verdenshistoriens største bokbål ble gjennomført av de allierte i 1946. Millioner av bøker ble ødelagt, blant annet Sven Hedins bøker om Gobiørkenen.

Den jødiske lobbyen jobber konsekvent med å tvinge større bokforlag til å slutte å selge litteratur som stammer fra det nasjonalsosialistiske Tyskland. Nå gir de seg på et antikvariat i Pickering, Ontario.

Det er den jødiske lobbygruppen B’nai B’rith som krever at SabreJack Antiques skal slutte å selge antikvariatisk Tredje riket-materiale. I tillegg til øvrig antikvariatisk materiale selger de nemlig bøker og såkalt memorabilia fra Det tredje riket.

Antikvariatet henges nå ut i media av den jødiske journalisten Caryn Lieberman fra avisen Global News. I artikkelen anklager den jødiske lobbyen eieren av antikvariatet for å spre samme type følelser og stemninger som førte til «holocaust».

B’nai B’rith sier at de ikke har kontaktet eieren til antikvariatet enda, men at de gikk direkte til media først. Målet er å tvinge antikvariatet til å slutte å selge litteratur som den jødiske lobbyen ikke vil ha, opplyser Michael Mostyn som leder B’nai B’rith i Canada.

Å arrangere bokbål og bestemme hva folk får lese eller ikke er ifølge «holocaust»-foreleseren Pinchas Gutter noe som er forenlig med det demokratiske samfunnet.

– Å assosiere seg med å selge nazistisk merorabilia er noe som ikke er akseptabelt i et fritt og demokratisk samfunn, sier han.

Les også:
Systemgransker om politisk sensur – hvem står bak?
ADL bak Youtubes nye sensur
Google bruker ADL for å sensurere YouTube
PayPal samarbeider med jødisk hatorganisasjon om å stenge kontoer
Den jødiske verdenskongressen ber Viktor Orbán innskrenke ytringsfriheten og pressefriheten
Svensk journalist kritiserer Bonniers sensurkampanje
Israel og Facebook samarbeider om sensur
Facebook innfører strengere sensur
ADL stolte over sin styring av Facebook og Twitter – og av valget
ADL krever at FBI stenger ned Gab
Mozilla ønsker å bygge et «bedre» internett som forhindrer «hat og hvit makt»
Sionister forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute
Playstation spiller inn stemmechatter – «krenkende tale» skal anmeldes
Jødisk makt på krigsstien – vil sensurere gamere
Lekkede e-poster indikerer at jødiske ADL planlegger å kontrollere opposisjonen mot Israel
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Arrogante forbanna jøder tror de kan bestemme over alle.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Jødene forsetter å kreve og kreve.

Gir du dem en finger så tar de hele armen.

Å sier du imot så roper de antisemittisme.

Folk må slutte å gi de en finger. Med mindre det er middelfingeren 😂

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Så når studenter i Det Tredje Riket symbolsk brenner kopier av marxistisk propaganda ifm. en demonstrasjon, er det å fjerne ytringsfrihet, men er det jødiske lobbyister som forsøker å fjerne deler av historien bl.a. gjennom skremsel og trakassering eller forbud ved lov, da er det demokratisk og vern av ytringsfriheten.

«I artikkelen anklager den jødiske lobbyen eieren av antikvariatet for å spre samme type følelser og stemninger som førte til «holocaust».» Det pleide å være enten hat, misunnelse eller manglende kompetanse som ble oppgitt å være årsaken til det angivelige «holocaust», men nå er det altså samlere og museumsgjenstander.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

De vrir og vender opp ned på begreper. Demokrati som en gang innebar at ulike ideologier, meninger og stemmer fikk komme til tale, er nå av jødene forandret til å bety at kun det de aksepterer er tillatt. Fritt samfunn er i deres øyne et samfunn hvor jøder er fredet for all kritikk, og alle som mener noe annet enn dem skal bli straffet. Høres mer som et totalitært samfunn, under jødisk styre.

trackback
1 måned siden

[…] samarbeider om sensurTwitter sensurerer systemkritikereGlobalister strammer grepet om sosiale medierDen jødiske lobbyen angriper antikvariat – vil gjennomføre bokbålJødisk makt på krigsstien – vil sensurere gamerePlaystation spiller inn stemmechatter – […]