Hjem Artikler Nyhetsåret 2018

Nyhetsåret 2018

0

FRIHETSKAMP Sjefredaktør Martin Oppegaard oppsummerer nyhetsåret 2018.

2018 har vært et spennende år, både nyhetsmessig, politisk og for Den nordiske motstandsbevegelsen. I denne nyttårskavalkaden oppsummerer jeg nyhetsåret som har gått og lister de viktigste sakene som har blitt publisert på Frihetskamp. Emnene som har skilt seg ut er Russland, Sør-Afrika, masseinnvandring og utestenging av dissidenter på internett.

Om få timer begynner år 2019, og det vil bli et minst like spennende år for Frihetskamp som 2018 har vært.

Godt nytt år!

Januar

Januar: Russland, Italia, søkelys på Sør-Afrika og utestengelse fra sosiale medier.

Italias innenriksminister Matteo Salvini har i 2018 utmerket seg for sin kamp mot fremmedinvasjonen og harde standpunkt mot kriminalitet, men Italias tiltak mot masseinnvandringen pågikk allerede da året begynte. Den 2. januar rapporterte Frihetskamp at Italias daværende statsminister Paolo Gentiloni ville sende 500 soldater til Niger for å hjelpe den vestafrikanske nasjonen med å stoppe inntrengere fra å ta seg til Europa.

– Vi kommer til Niger etter en forespørsel fra regjeringen i landet. Vi vil styrke sikkerhetstiltakene og grensekontrollene og støtte landets politistyrke, sa Paolo Gentiloni.

Gentiloni mente at Niger kunne være så behjelpelige ettersom landet bare er et transittland og ikke mottar noen økonomiske fordeler av hjelpe migranter nå Europa.

Videre lovet Salvini i forkant av valget å utvise 100 000 «flyktninger» i året, hvis han ble statsminister, og satte dermed tidlig tonen for diskursen i landet det kommende året.

2018 har sett en stadig økning av utestengelser fra sosiale medier, og året startet med at Facebook, som styres av jøden Mark Zuckerberg, har hatt samtaler med den israelske regjeringen om å stenge kontoer som kritiserer landet. Det var i september 2017 at møtet fant sted, hvor Facebook og Israel kom overens om å stenge kontoene til palestinere som kritiserer Israels ulovlige bosetninger i Palestina. I etterkant hadde 95% av alle anmodninger om å stenge kontoer med «oppviglende» innhold hatt ønsket effekt. Kontoer som oppfordrer til folkemord på palestinere hadde derimot ikke blitt slettet.

Videre i «den store nedstengnigen» ble Hellas’ tredje største parti, det nasjonalistiske Gyllent Daggry, i januar utestengt fra Twitter. Partiet raste mot Twitters nedstengning og sa i en uttalelse at Twitters beslutning er orkestrert av nyhetsmediene og «den korrupte politiske makten som styres av den nye verdensorden». Twitter unngikk ikke overraskende å kommentere hvorfor Gyllent daggry hadde blitt fratatt sin konto.

I 2018 har de hvites situasjon i Sør-Afrika fått søkelyset på seg, og det startet i januar med journalisten Lauren Southerns filmintervjuer av hvite farmere. Deres situasjon har ikke forbedret seg i løpet av året.

Siden apartheids fall i 1994 har over 70 000 hvite sørafrikanere blitt myrdet av svarte i Sør-Afrika. Spesielt utsatt er befolkningen på landsbygden som livnærer seg av jordbruk.

Januar ble avsluttet med at Storbritannias utenriksminister Gavin Williamson hetset mot Russland, og anklaget landet for å ville «skape kaos» på øyene samt drepe «tusenvis» av briter. Talsmannen for det russiske forsvarsdepartementet, Igor Konashenkov, mente at Williamson kun var ute og fisket etter å øke forsvarsbudsjettet.

Hetsen mot Russland er noe som har økt og pågått i hele 2018.

Les mer:

Februar

Februar: Migrant-kannibaler, Europas farligste mann, Twitter-sensur, mer Russland-hets og perverse NRK.

Februar startet med kulturmarxisme fra rikskringkasteren NRK. Mennesker som urinerer seg selv i munnen og spiser en omelett laget av sitt eget oppkast, er bare noe det som statskanalen byr barn og unge på i tv-programmet «Ville Veier» på NRK Super. NRK Super, NRKs tv-kanal for barn i alderen to til tolv år, har i fire sesonger sendt perverst og dekadent innhold til barn i tv-programmet. Tidligere har NRK sendt et program hvor barn ble lært hvordan man spiser avføring.

I begynnelsen av februar ble en 29 år gammel nigeriansk narkotikalanger arrestert mistenkt for å ha drept og partert en 18 år gammel italiensk kvinne i et slags «voodoo-rituale». Den mistenkte gjerningsmannen Innocent Oseghale skal ha fjernet kvinnens hjerte og flere andre organer etter å ha utført drapet.

Hetsen mot Russland har fortsatt inn i februar; eksperter påstår at det finnes en kobling mellom Motstandsbevegelsen og Russland. Ifølge «forskerne» Johannes Due Enstad og Geir Hågen Karlsen bruker Russland blant annet Motstandsbevegelsen for å skape splittelse i Vesten. Det er to tidligere medlemmer av organisasjonen som er koblingen, ifølge «forskerne».

– To medlemmer av nordiske Motstandsbevegelsen reiste til Russland for å motta paramilitær trening, organisert av en høyreradikal gruppe som opererer med myndighetenes godkjennelse og som har sendt folk til krigen i Øst-Ukraina. Etter dette oppholdet begikk de flere bombeangrep i Sverige, som de er dømt for. Der er det en kobling. Vi vet ikke i hvilken grad russiske myndigheter også har hatt kontroll på svenskenes innreise og deltakelse, men det kan vi ikke se bort ifra, sier Enstad.

Personene som Enstad refererer til er ikke lenger medlemmer i Motstandsbevegelsen, og tok delvis avstand fra organisasjonen før de begikk de påståtte bombeangrepene.

Jødisk hets fikk den republikanske kongresskandidaten Paul Nehlen utestengt fra Twitter. Nehlen fikk den amerikanske Alt-Right-bevegelsens støtte gjennom å beskrive seg selv som pro-hvit, stå opp for ytringsfrihet og kritisere jødisk makt, men dette gav ham også mange fiender. Da han laget en oppsummering av sine verste kritikere i media kom han frem til at 74 av dem var jøder, hvoretter blant annet jøden Daniel Summers startet en kampanje for å få ham utestengt fra Twitter.

En annen som har blitt utestengt fra Twitter er den amerikanske nasjonalisten Jared Taylor. Han og hans organisasjon American Renaissance saksøkte Twitter for å ha sensurert politiske dissenter på plattformen. Taylor og American Renaissance ble utestengt fra Twitter i desember 2017 som en del av en kampanje rettet mot såkalte hatgrupper «på og utenfor plattformen». Årsaken til at Taylor fikk slettet sin private konto skal ifølge Twitter være at han er tilknyttet en «voldelig ekstremistisk organisasjon». Dette er begrunnelsen Τwitter også oppga da de slettet kontoene til Den nordiske motstandsbevegelsen senere på året.

Den siste saken jeg vil fremheve fra februar er løgnmedias, i form av Wikipedia, beskrivelse av Haakon Forwald som en av Nord-Europas farligste menn. Det på den engelskspråklige artikkelen om Motstandsbevegelsen at det står «He has been described by the newspaper Verdens Gang as one of the most dangerous people in Northern Europe.» om Forwald. Ι et intervju på Frihetskamp om Wikipedias løgner sier Forwald at Wikipedias agenda er svært åpenbar, da de som regel lar løgner og angrep bli liggende, samtidig som de aktivt fjerner all objektiv informasjon, noe som i detalj beskrives i Simon Lindbergs artikkelserie om Wikipedia som ble publisert i desember.

Les mer:

Mars

Mars: Oppmerksomhet på Sør-Afrika, valgseier i Italia, systemtrakasserier og invasjonen.

De hvites situasjon i Sør-Afrika har fortsatt å prege nyhetsbildet i mars. Lauren Southern publiserte en ny film, om de hvites fattigleire, og den sivile forsvarsorganisasjonen Suidlanders laget en film hvor de beskriver den stadig forverrede situasjonen og ber om din hjelp. En dokumentarfilm om Sør-Afrika, «Boer Project: South Africa A reversed Apartheid?» av statsviteren og aktivisten Jonas Nilsson ble også sluppet i mars.

Australias innenriksminister Peter Dutton sa i mars at landet ville vurdere å endre reglene for visum for hvite sørafrikanske farmere.

– Hvis du ser på bildene, leser og hører historiene, det er forferdelige omstendigheter de nå møter, sa Dutton til Daily Telegraph.

Duttons uttalelse førte til kritikk fra både den Sør-Afrikanske regjeringen og en australsk gruppe som hevder å jobbe for menneskerettigheter, men Dutton nektet å vike.

– Jeg bryr meg ikke om kritikken og jeg vil fortsette å følge saken videre. Vi i Australia vil gi utsatte mennesker en mulighet til å starte på nytt, sa han til radiostasjonen 2GB.

I 2018 har Sør-Afrika jobbet med en ny lov for å stjele hvite farmeres land, uten å gi kompensasjon. I mars inngikk African National Congress (ANC) og Economic Freedom Fighters (EFF) et samarbeid i Sør-Afrikas parlament for å finne måter å endre grunnloven på slik at de med makt kan gjennomføre dette.

Sør-Afrikas hvite bondeforening Transvaalse Landbou-unie (TLU) uttalte at de anser dette som legalisering av tyveri, og en ren krigserklæring.

Italia holdt valg i mars, som den innvandringskritiske koalisjonen vant. Flest stemmer fikk det populistiske og EU-kritiske partiet Femstjernebevegelsen med rundt 32 prosent, mens Lega (tidligere Lega Nord) mottok 17 prosent av stemmene. Lega gikk til valg i en allianse med tidligere statsminister Silvio Berlusconis parti Forza Italia, det nasjonalkonservative Fratelli d’Italia og et nystiftet kristelig demokratisk parti. Sammen mottok den innvandringskritiske alliansen rundt 37 prosent av stemmene, og dannet regjering. Legas partileder Matteo Salvini ble innenriksminister og har etter valget kommet med flere populære tiltak for Italias hvite befolkning.

I mars presenterte Frihetskamp et lydopptak mellom PST og nasjonalsosialisten Ronny Bårdsens regnskapsfører, som PST truet for å presse ut informasjon om Bårdsen for å stoppe hans bedriftsvirksomhet.

En ny studie viser at to av tre afrikanere sør for Sahara ønsker å emigrere til Europa eller USA, og at millioner planlegger å flytte de neste fem årene. Samtidig viser statistikk fra SSB at 17,3 prosent av Norges befolkning er første- eller annengenerasjons innvandrere. FNs migrasjonsavtale er i mars vel under vei.

Les mer:

April

April: Sør-Afrika, Israel, nasjonalsosialistisk aktivisme og falskt flagg-angrep i Syria.

April starter med fokus på Sør-Afrika. I Belgia demonstrerte flere hundre mot folkemordet på de hvite i landet. Arrangøren Nationalistische Studentenvereniging (NSV) fortalte at det sørafrikanske regimet vegrer å anerkjenne at de utallige drapene på hvite bønder i Sør-Afrika har rasistiske motiv og krevde at den belgiske regjeringen tar tak i problematikken med det sørafrikanske regimet.

I april rapporterte Frihetskamp at Israel og FN hadde kommet frem til en avtale om å deportere afrikanske innvandrere til Europa, i stedet for Afrika, men avtalen ble suspendert inntil videre.

På grunn av den blodige revolusjonen som ble orkestrert av vestmaktene i Ukraina i 2014, og den påfølgende væpnede konflikten med russiske separatister øst i landet, har Polen tatt i mot over én million ukrainske flyktninger. Dette er imidlertid ikke godt nok for EU, som i april krevde at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle. Polske myndigheter forsvarte dog den hvite innvandringen fra sitt naboland.

Natt til 9. april aksjonerte nasjonalsosialister flere steder i landet, i forbindelse med at det denne dagen var 78 år siden det nasjonalsosialistiske Tyskland invaderte Norge. Frihetskamp mottok flere anonyme e-poster med eksklusivt bildemateriale fra aksjonene av personer som beskrev seg selv som nasjonalsosialister og sympatisører av Motstandsbevegelsen. Ifølge aksjonistene ville de sjokkere og skape debatt for å få frem sannheten om Det tredje riket og nasjonalsosialismen.

Natt til lørdag 14. april gjennomførte USA med Storbritannia og Frankrike et uprovosert angrep på Syria. Angrepet var begrunnet med ubeviste påstander om at Syrias president Bashar al-Assad skal ha angrepet sin befolkning med kjemiske våpen og skjedde dessuten bare timer før eksperter fra OPCW skulle ankomme Syria for å utrede påstandene. Russland kalte FNs sikkerhetsråd til et møte hvor de krevde en resolusjon som fordømte de tre landenes aggresjon, noe FN stemte nei til.

Senere kom det frem flere som vitnet om at det påståtte gassangrepet var en bløff og at barn hadde blitt utnyttet som skuespillere i en falsk gassangrepfilm. Russland gikk deretter ut og annonserte at landet ikke vil tillate flere falskt flagg-angrep i Syria, og presenterte bevist som pekte mot at det påståtte gassangrepet var et falskt flagg-angrep.

Les mer:

Mai

Mai: 1. mai, Motangrep mot bankene og norsk nasjonalsosialistisk podkast.

Mai begynte med et brak med Den nordiske motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner i Ludvika og Boden under parolen «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!». Dette var første gangen organisasjonen arrangerte to demonstrasjoner samtidig, og var en formidabel suksess.

Under demonstrasjonene arrangerte Nordfront TV en innsamling, hvoretter Nordea stengte deres bankkonto. Flere kontoer tilhørende Motstandsbevegelsen hadde allerede blitt stengt av Nordea, og i midten av mai startet Motstandsbevegelsen en innsamling av midler for å ansette en jurist som skulle utrede mulighetene til å saksøke banken. I løpet av få dager ble over 400 000 kroner samlet inn og motangrepet kunne begynne. Etter langt om lenge kom det i desember en oppdatering hvor vi fikk vite at bankene i praksis har beslaglagt alle pengene, som nå befinner seg mellom to banker som begge nekter for å ha dem.

I mai ble første avsnitt av Motstandsbevegelsens norske podkast Frontlinjen publisert. I det første programmet diskuteres blant annet offentlige aksjoner i Norge, homolobbyen og Motstandsbevegelsens søknad om å delta på Arendalsuka.

Denne søknaden ble imidlertid avslått, da arrangøren mener at Motstandsbevegelsen er «rasistisk og antidemokratisk», og deretter politianmeldte Arendal kommune Motstandsbevegelsen for at «Vi kommer! [til Arendalsuka]» ble ytret i Frontlinjen.

Les mer:

Juni

Juni: Nasjonalsosialister aksjonerer, kritikk av jøder, flyktninger, Sør-Afrika og demonstrasjon for islamkritiker.

I begynnelsen av juni mottok Frihetskamp eksklusivt bildemateriale fra nasjonalsosialister som hadde aksjonert mot dekadent «kunst». Den såkalte analplugg-gnomen i Ekeberg skulpturpark i Oslo fikk maling over seg. Til Frihetskamp skrev aksjonistene i en anonym e-post:

Det var en protestaksjon mot det vulgære og perverse kunstverket. At denne skulpturen ikke har vekket sterkere reaksjoner, sier litt om tilstandene i Norge. Forhåpentligvis kan vi gjennom slike aksjoner bidra til å vekke folket og inspirere flere til å gjøre motstand.

Da den britiske islamkritikeren Tommy Robinson ble dømt til 13 måneders fengsel, i en meget hurtig prosess, for å ha filmet utenfor et rettslokale, tok briter til gatene i massedemonstrasjoner til støtte for Robinson, som senere ble løslatt.

Etter at rapperen Kaveh kritiserte jøder ved å skrive «fuckings jøder er så korrupte» på Twitter samt sa «fuck jøder» under en konsert, haglet kritikken, hvoretter rapperen la seg flat. Dette var imidlertid ikke nok for sjefsjøden Ervin Kohn, som anmeldte Kaveh for «jødehets».

FN kunne nok en gang rapportere at det er rekordmange flyktninger i verden – 68,5 millioner, et tall som har økt fem år på rad.

De fleste av verdens såkalte flyktninger skal være interne flyktninger i Colombia, Syria og i Kongo. Men mange millioner har også forlatt sitt hjemland, i første rekke fra Syria, Afghanistan, Sør-Sudan, Myanmar og Somalia.

I juni ble Lauren Southerns dokumentar om situasjonen til den hvite minoriteten i Sør-Afrika, Farmlands, sluppet. I tillegg til å skildre hverdagen til helt vanlige hvite sørafrikanere tar dokumentaren opp bakgrunnen for det politiske maktskiftet i landet og hvordan hvite gikk fra å være i en maktposisjon til å bli en hatet minoritet i løpet av noen få år.

Les mer:

Juli

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Juli: Arbeiderpartiet, Almedalen, flerkultur, Sør-Afrika og FN.

I juli ble det rapportert at en AP-politiker fra Hordaland står tiltalt for pedofili. Mannen skal i en fem-års periode ha bestilt over 150 overgrep som skulle direkteoverføres på nett. AP-politikeren ble pågrepet i oktober 2016, i forbindelse med Vest politidistrikts operasjon «Dark room». AP-politikerens identitet har blitt holdt hemmelig for allmennheten, det i stor kontrast til medienes uthenginger av innvandringskritikere som eksempelvis har hengt opp et klistremerke eller uttrykt sin mening på sosiale medier.

Juli er tiden for den kjente politikeruken på Gotland, Almedalsuken, hvor Den nordiske motstandsbevegelsen også i år deltok. I år nektet myndighetene Motstandsbevegelsen å få leie mark til en stand, og som svar kom et hundretalls aktivister til øya, i motsetning til fjorårets titall. Dette medførte at Motstandsbevegelsen praktisk talt invaderte øya, og var igjen det mest omtalte partiet både før, under og etter arrangementet.

Kvelden 14. juli ble en norsk 18-åring drept med kniv i Vadsø av en 17 år gammel afghansk asylsøker. Etterpå kom det frem at den drapssiktede asylsøkeren tilhørte et miljø med tilknytning til Den islamske staten. Miljøet skal ha mottatt kamptrening finansiert av blant annet NAV.

«FNs medlemsland har nå for første gang i historien stilt seg bak en global migrasjonsavtale. USA boikotter avtalen og Ungarn vil sannsynligvis trekke seg ut.» Slik lød det da Frihetskamp rapporterte om FNs «selvmordsavtale» for første gang. I ettertid har en lang rekke land hoppet av avtalen, som ble signert i Marrakech i Marokko i desember. Avtalen har blitt kritisert for å gjøre vilkårlig migrasjon til en menneskerett og for å overgi lands kontroll over egne grenser til FN.

Julis Sør-Afrika-historie handler om en hvit sørafrikansk familie som nektes asyl i Sverige. Familien flyktet fra Sør-Afrika etter at svarte menn flere ganger hadde forsøkt å kidnappe deres datter for «medisinske formål».

– De tror at hvis man har sex med et lite barn som er jomfru blir de friske fra aids, og forskjellige kroppsdeler kan deretter brukes til «medisiner», fortalte faren i et intervju med Palaestra Media.

Les mer:

August

August: Sør-Afrika og sensur.

August har vært preget av nyheter fra Sør-Afrika. I begynnelsen av måneden ble en ung sørafrikansk kvinne knivdrept i sitt eget hjem mens hun var hjemme og tok vare på sin nyfødte baby. Ifølge politiet knivstakk gjerningsmannen den nybakte barnemoren to ganger i halsen før han flyktet fra åstedet med offerets forlovelsesring. 26-åringen ble liggende igjen i en blodpøl på badet, og døde senere på sykehus av de alvorlige kuttskadene.

I et rystende filmopptak ser man hvordan en hvit mann blir overfalt og ranet inne på et kjøpesenter i Johannesburg uten at forbipasserende reagerer. Filmen er nok et eksempel på hverdagen til den hvite minoritetsbefolkningen i landet, som ikke bare er hatet av den afrikanske majoriteten, men som også blir systematisk diskriminert av den styrende anti-hvite regjeringen.

En film der en ung sørafrikansk kvinne snakker ut om den alvorlige situasjonen i landet gikk viralt på Twitter. I filmen forteller den unge kvinnen at massemedia lyver om situasjonen i Sør-Afrika, at hvite sørafrikanere utsettes for drap og at regjeringen er i ferd med å stjele deres landområder og eiendommer. Hun takker den amerikanske presidenten Donald Trump for å ha anerkjent den alvorlige situasjonen som utspiller seg i Sør-Afrika. Hun oppfordrer videre sine landsmenn til å lage lignende vitnemål og spre dem på sosiale medier via hashtaggen #BoerTestemony.

Den 30. august gikk den sørafrikanske frihetskjemperen Paul Kruger bort etter en tids kamp mot kreft.

Mot slutten av måneden bestemte regjeringen i Sør-Afrika seg for å trekke tilbake lovforlsaget som ville tillatt eksproprieringen av landområder som eies av hvite, uten å gi kompensasjon. Avgjørelsen kom bare seks dager etter at USAs president Donald Trump kritiserte lovforslaget på Twitter.

I midten av august ble flere Twitter-kontoer tilhørende Den nordiske motstandsbevegelsen stengt. Mye tydet på at det var snakk om en utenlandsk påvirkningskampanje mot valget i Sverige. Blant annet ble kontoene til Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg, Frihetskamp og de norske Rede 1 og Rede 2 nedstengt. Nedstengelsen ble påklaget, uten resultat, og Frihetskamp så seg nødt til å slutte å tilby pålogging med Twitter i kommentarfeltet, og støtter nå kun russiske VK, som har mer ytringsfrihet enn de vestlige alternativene.

Les mer:

September

Politi på sentralstasjonen i Trondheim.
Politi på sentralstasjonen i Trondheim.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

September: Sør-Afrika og flerkultur.

Det internasjonale pengefondet gikk i begynnelsen av september ut og annonserte sin støtte til «land-reformer» i Sør-Afrika. Det ble gitt visse vilkår for at IMF gir sin støtte, sannsynligvis slike som vil gjøre jorden brakk slik at landet deretter må ta opp betydelige lån fra IMF.

– Vi støtter fullt ut behovet for å gjennomføre land-reformer slik at problemet med ulikhet kan løses, sa IMF-representanten i Sør-Afrika, Montfort Mlachila.

I 2018 kom en ny dokumentarfilm om Sør-Afrika, Crime Free Orania, som handler om den sørafrikanske byen Orania, hvor samtlige av byens innbyggere er hvite og hvor kriminalitet er nærmest ikke-eksisterende. I dokumentaren følger man den sørafrikanske filmskaperen Willem Petzer og hans kjæreste som reiser til Orania for å se hvordan livet i byen virkelig er.

Lederne for det venstreekstremistiske partiet BLF (Black First Land First) i Sør-Afrika gav i september den hvite minoriteten i landet klar beskjed: Det å være hvit er i seg selv en forbrytelse, og partiet vil frata hvite deres eiendommer. Under et møte i Sør-Afrikas parlament krevde partilederen at paragraf 25 i grunnloven fjernes, for å sette i gang en prosess for å kunne ta land som eies av hvite personer og «returnere» det til svarte.

I Norge skapte en norsk reklame med norske kvinner «sterke reaksjoner» på sosiale medier, ifølge løgnpressen. I en av kleskjeden Cubus’ reklamekampanjer på Instagram kom det anti-hvite hatmeldinger da et reklamebilde figurerte hvite kvinner. Cubus la seg langflat etter kritikken.

Like etter det manglende vibrerende mangfoldet i Cubus’ reklame fikk Trondheim flerkultur i bøtter og spann da fire utlendinger ble skadet eller drept i en «voldshendelse». Alle de fire involverte var asylsøkere som kom til Norge som enslige mindreårige fra Afghanistan. Da det verste hadde roet seg mente politiet at de har kontroll over situasjonen.

Les mer:

Oktober

Oktober: Afrika, arkeologiske funn, «holocaust» og Frankrike.

I oktober ble det kjent at Namibia velger å ta etter Sør-Afrika. Landets president har sagt at han vil endre grunnloven slik at staten kan ekspropriere land fra hvite og omfordele det til den svarte majoritetsbefolkningen.

I Rakkestad ble en 1 600 år gammel runestein oppdaget, som kan gi ny kunnskap om urnordiske språk. Like etter ble rester av et vikingskip funnet i Halden. Det er 115 år siden sist et norsk vikingskip ble oppdaget, så det er knyttet stor spenning til funnet, som man mener kan bidra til å utvide vår egen historie. Dessverre finnes det ingen politisk vilje til å bevare vår kulturarv. Regjeringen har ikke bevilget én krone til et planlagt nybygg som kunne reddet de allerede eksisterende, råtnende kulturskattene, som også er en verdensarv, for all evighet.

I oktober gikk den legendariske historierevisjonisten Robert Faurisson bort, 89 år gammel. Han døde av et hjerteinfarkt i sitt hjem i Vichy, Frankrike, rett etter å ha returnert fra en liten historierevisjonistisk konferanse i Shepperton, England.

Frankrikes regjering forbød i oktober russiske RT og Sputnik å rapportere fra Elyséepalasset.

– Det finnes to mediehus som jeg nekter tilgang til Elyséepalasset. Det er Russia Today og Sputnik. Det er fordi jeg ikke betrakter dem som medier, men propagandavåpen som finansieres av en fremmed stat, sa en talsmann fra regjeringen.

Dette er første gang en fransk regjering innrømmer at de russiske mediehusene er svartelistet på andre grunnlag enn byråkratiske.

Les mer:

November

November: Frihetskamp, Finland, Russland og venstreekstremister.

Den 27. november fylte Frihetskamp 3 år. Siden lanseringen for tre år siden har Frihetskamp hatt en eksplosiv vekst i antall besøkende og redaksjonen kunne med stor stolthet annonsere at Frihetskamp nå befinner seg blant toppen av de meste leste alternative nyhetssidene i Norge.

I forbindelse med forbudet av Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland byttet den finske nettavisen Vastarinta hender, hvilket ble annonsert dagen før forbudet ble rettskraftig.

I Finland ble det i begynnelsen av november annonsert at et nytt radikalnasjonalistisk partiprosjekt, Folkefellesskap, har blitt grunnlagt, med mål om å samle 5 000 underskrifter for å registrere partiet.

På partiets nettsted, kansanyhtenäisyys.fi, er det publisert en artikkel som beskriver partiets politiske mål, som blant annet er å lukke grensene for innvandring, statliggjøring av banker, umiddelbart gå ut av EU og opphøre samarbeidet med NATO, samt beskyttelse av finsk blod, folkehelsen og familien.

Den 27. november rapporterte Frihetskamp at Ukraina og Russland hadde kalt sammen til krisemøte i FNs sikkerhetsråd etter at Russland hadde beskutt, bordet og beslaglagt tre ukrainske krigsfartøy som hadde krenket Russlands territorialfarvann i Svartehavet nær Krim. Vestlige ledere var ikke sene om å fordømme Russland og gi støtte til Ukraina, inkludert Jens Stoltentberg og krigsalliansen NATO.

Ikke lenge etter krevde senatorer i USA at Trump skal lede militæroperasjoner i Svartehavet mot Russland, øke militærstøtten til Ukraina samt flere sanksjoner mot Russland. Kravet kom i en resolusjon, og bare dager etter økte USAs utenriksdepartement militærstøtten til Ukraina med 10 millioner dollar.

Etter en demonstrasjon mot FNs migrasjonsavtale i Oslo, som aktivister fra Motstandsbevegelsen hadde deltatt på, dukket venstreekstremistpakk opp for å slåss. De ble raskt lagt i bakken av aktivistene som deretter ga dem grisebank. Hendelsen førte ikke bare til heder og ære for Motstandsbevegelsen, men også til at løgnpressen skrev om saken og hva som hadde forårsaket den: demonstrasjonen mot «selvmordsavtalen», som hadde fått veldig liten oppmerksomhet i massemedia.

Les mer:

Desember

Desember: Sør-Afrika, systemtrakasserier, Finland, Gule vester og flerkultur.

Som avslutning på året passer det å igjen rette søkelyset mot de hvites situasjon i Sør-Afrika. Sør-Afrika er det emnet som har gått igjen gjennom hele året, og det vil ikke overraske om vi hører mer om dette i 2019.

I en video maner det venstreekstreme partiet BLF til drap på hvite barn, kvinner og deres husdyr.

– Vi skal drepe deres barn, vi skal drepe deres kvinner, vi skal drepe deres hunder, vi skal drepe deres katter. Vi skal drepe alt som kommer i vår vei, ropte BLFs leder Andile Mngxitama under en tale i byen Potchefstroom, nord i Sør-Afrika.

Da aktivister fra Motstandsbevegelsen deltok på en demonstrasjon mot FNs «selvmordsavtale» i begynnelsen av desember, viste det seg raskt at demonstrasjonen snarere var en «antirasistisk» sådan. Aktivistene bestemte seg for å forlate stedet og ble umiddelbart trakassert av politiet, som krevde identifisering, fotfulgte aktivistene og til slutt deporterte dem fra Oslo, «for deres egen sikkerhet». Politiet mente at det var overhengende fare for at noen ville angripe aktivistene, og bestemte seg for å bortvise dem fra Oslo og kjøre dem flere mil til et busskur ved et jorde utenfor byen. Frihetskamp publiserte senere en film fra hendelsen som viser hvordan aktivistene fullstendig latterliggjør det politiserte politiet.

I Finland demonstrerte nasjonalsosialister på selvstendighetsdagen under hakekorset, til stor fortvilelse fra regimet som brøt grunnloven ved å stoppe den pågående demonstrasjonen, beslaglegge fanene og arrestere fanebærerne. Hendelsen var allerede fanget på bilder og film, noe som regimet ikke klarte å stoppe.

I desember skrev Johan Persson en avslørende granskning av den pågående krisen i Frankrike med De gule vestene. Kronikken greiet ut om bakgrunnen til konflikten, De gule vestene og de jødiske interessene som styrer Frankrikes president Emmanuel Macron.

Som siste store sak velger jeg å liste det brutale drapet på en norsk og en dansk kvinne i Marokko. Kvinnene, som tidligere hadde delt flerkulturell propaganda på sosiale medier, dro på camping i Atlasfjellene og endte opp med hodet skåret av med kniv. I ettertid har løgnpressen truet mennesker med fengsel hvis de sprer videoen som viser et av de groteske drapene, og Kripos har kontaktet personer som har delt videoen på sosiale medier.

Les mer:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg